MTV5
Facebook Twitter
MÉDIAAJÁNLAT

:: A Magyartv5 online televízió a kulturális műsorok mellett a valódi értékek és a tartalom minőségi bemutatását tűzte ki feladatául. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő műsort, így a saját gyártású családsorozatok mellett színházi előadások, múzeumi körséták és hazánk tájegységeit bemutató, érdekességekkel szolgáló filmek is adásba kerülnek, de a kialakulóban lévő műsortervünkben sok értéket képviselő program is bemutatásra kerül.


Regisztráció:


:: Kedves nézőink! Ha a főműsorainkat szeretné megtekinteni, kérjük, regisztráljon be! Mindössze 30 mp-et vesz igénybe. A Regisztráció ingyenes. Ez az apró gesztus Önöktől elősegíti a munkánkat. Köszönjük!


Műsoraink:


:: A minőségi tartalom megtartása mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a fiataloknak szóló műsorokra. Arra törekszünk, hogy színvonalas, építő jellegű és a televízió képernyőjére való gyermekműsorok kerüljenek adásba: 

:: Mesesarok, amely bábszínházi előadásokat, rajzfilmeket, és gyerekelőadásokat tartalmaz. Ezen műsorblokkban kerül bemutatásra az új sorozatunk is, amelyben neves színművészeink olvasnak fel gyermekmeséket.

:: A Tipegő műsorunkban pedig óvodákat és iskolákat keresünk fel. A közreműködő intézmények részvételével a gyermekek részére iskolai versenyeket rendezünk, ahol a verseny díjazása az adott korosztálynak megfelelő minőségi játék. Ezen kívül, a szülők részére készül egy különálló műsor, amelyben a gyermeknevelés kérdéseire is kitérünk:
A műsor két részre a bontható: a családtervezés témakörére, úgymint meddőségi problémák, genetikai tanácsadás, teherbeesési praktikák, valamint maga a várandósság 9 hónapjával kapcsolatos örök érvényű témák: UH-os vizsgálatok, terhes-gondozás, szülésfelkészítés, stb.; illetve a másik részben kifejezetten a kisbabás, kisgyerekes anyukákat, apukákat (!) megszólítva, a csecsemőgondozástól, az oltásokon át az oviba szoktatásig minden kérdéskör.
A manapság oly divatos GYED-en lévő kispapákat figyelembe véve, nem csak a nőket szólítja meg a műsor, hanem a férfiakat is. A vendégek közt állandó szakértői stáb működik: gyerekorvos, védőnő, pszichológus, nőgyógyász, szülésznő stb.


Mi is a Magyartv5? Miről szól?

:: Elérkezettnek láttuk az időt a politikai csatározások és a média háborúk által megtépázott műsorok és sztárok újjáélesztésére, illetve a még értéket képviselő jó példával elöljáró színészek, művészek előtérbe helyezésére.
A magyar szerzőktől a magyar közönségnek magyar előadókkal történő kultúra közvetítését mindig is előnyben részesítjük, igyekszünk magunk mögött hagyni a bulvár által létrehozott konvenciókat, úgymint: baleset, gyilkosság, rablás, korrupció, „erről kérem szépen nálunk nincs szó”.
A közeli terveink között szerepel egy egyedülálló családsorozat elindítása, melynek alapjául a mindannyiunk által kedvelt humor szolgál.Sztárinterjúinkkal igyekszünk a még nem elrontott, de már az új felé kacsingató fiataljainknak példát mutatni, még erőben-egészségben élő (világhírű) művészeinknek teret biztosítani.

:: Erre a nem mindennapi feladatra vállalkozó csapat célul tűzte ki, hogy a sokak által áhított, már elfeledni látszó nagyjaink újra reflektorfénybe kerüljenek, és az internet segítségével a világ több pontjára is eljussanak. Nem szabad elfelednünk, hogy a szó szerinti Magyarország határain kívül felnevelkedett egy úgymond „második Magyarország”, amelynek lakossága megközelítőleg 7–8 millió fő, akik a közvélemény kutatásaink alapján igényt formálnak a magyar kultúra
„fogyasztására” és gyermekeik világnézetében történő szerepvállalására.

:: A Magyartv5 több magyar színházzal állapodott meg arról, hogy több évtizedes munkáságuk eredményeként megszületett színdarabokat újra játsszák a Magyartv5 számára, ez által színvonalas és jó minőségű felvételekkel tudjuk nézőinknek bemutatni a darabokat.

:: A kulturális műsorok mellett helyet kapnak napjaink legsikeresebb mozifilmjei.

:: Ki ne szeretne bepillantást nyerni a konyhák világába, új receptekkel gazdagodni, és tartalomban, minőségben egy pici pluszt kapni? 


Magyartv5 főzőműsorai:


:: A gasztronómia mellett a műsor házigazdája, illetve meghívott vendégeink beszélik át a konyhaművészet rejtelmeit (miből készül, alapanyag, hagyomány, az elkészítendő étel történelmi háttere, melyik régióra jellemző az adott étel, kik készítették, stb.), valamint kulturális értékekkel megtűzdelt beszélgetésük emeli a főzőműsor fénypontját, ami kiemeli a műsort a többi főzőműsor szürkeségéből, pluszként adva azt a mondanivalót és látnivalót, amitől egyedivé válik.

:: A műsor egyediségét biztosítja továbbá a nagyközönség által ismert művészek színes kavalkádja.

:: Magyartv5 az emberarcú televízió! Humor és felhőtlen szórakozás!


www.magyartv5.com
Magyartv5 munkatársai

2018-01-15
Hétfő
2018-01-16
Kedd
2018-01-17
Szerda
2018-01-18
Csütörtök
2018-01-19
Péntek
2018-01-20
Szombat
2018-01-21
Vasárnap